Programul filmelor la Colours Cinema. Dăm invitaţii! | Craiova.ro blog http://t.co/hA9qjC2jZ6
Inchide
The Blog

Dăm o invitaţie la spectacolul Dublu sau Nimic

1.480 comentarii

*CONCURS INCHIS

Irish Way Pub & Art ne aşteaptă duminică, pe 27 mai, la un nou spectacol pe terasă. Sperăm ca vremea să fie prietenoasă cu noi şi cu actorii care ne vor oferi… „Dublu sau nimic”. Îi vom întâlni pe Ada Ştef şi Laurenţiu Stratan. Regia spectacolului, care are la bază un text de Corneliu Jipa, este semnată de Simona Călin.

Avem pentru voi o invitaţie pentru 2 persoane, aşa că scrieţi-ne un comentariu la acest articol ca să intraţi în cursa pentru premiul oferit 🙂

Tragem la sorţi joi, 24 mai, la ora 12:00, prin random.org

Nu uitaţi că ESTE NECESAR SĂ SPECIFICAŢI NUMELE COMPLET CÂND POSTAŢI COMENTARIUL. Cei care nu precizează atât prenumele, cât şi numele de familie, nu vor fi luaţi în considerare. Câştigătorul va fi anunţat atât aici, cât şi pe emailul personal, şi îşi va putea ridica invitaţia de la sediul nostru pe baza unui act de identitate.

Câştigă Alexandra Maciuca (nr. 15 în concurs). Felicitări!

Share

1.480 comentarii la Dăm o invitaţie la spectacolul Dublu sau Nimic

Avatar

Draga Mihaela Rat – care a fost Directoare la BRD Aiud , judetul Alba , Transilvania ,
Mama lui Mihai Fleser este profesoara de limba franceza la Scoala Generala ” Ovidiu Hulea ” din Aiud , judetul Alba ? .
DA .
Mihai Fleser este economist si a lucrat ca si economist la BRD Aiud , judetul Alba ? .
DA .
Zwingli ( Ulrich ou Huldrych ) , reformateur suisse ( Wildhaus , cant. de Saint-Gall , 1484 – Kappel 1531 ) . Cure de Glaris , il subit l influence d Erasme , puis adhera vers 1520 a la Reforme , qu il introduisit a Zurich . Parallelement a la reforme du culte et de la constitution de l Eglise , il s efforca d instituer un veritable Etat chretien , idee qui sera reprise par Calvin a Geneve . Il mourut en 1531 au cours d un affrontement entre catholiques et protestants .

Avatar

Draga Mihaela Rat – fosta Directoare la BRD Aiud , judetul Alba ,
In viata nu conteazadaca faci sex ca un om dement sau bei alcool ca un om fara discernamant .
In viata conteaza sa ai o valoare intelectuala .
Acuma daca n-ai valoare intelectuala , esti considerat un copil fara valoare al Romaniei .
Draga Mihaela Rat – fosta Directoare la BRD Aiud , judetul Alba ,
Am citit un articol dintr-o revista care se intitula ” Copiii fara valoare ai Elvetiei ” .
In acel articol se vorbea despre copiii care au fost abandonati de parintii lor si nu s-au dus la scoala niciodata .

Avatar

Draga Mia Serban – Director BCR Aiud , judetul Alba ,
In viata nu conteaza sa vi acasa , ca si sotie si sa-i ceri insistent sotului sa te reguleze .
Eu inteleg ca omul este foarte ticalos si smecher , dar nu intelg faptul ca omul ticalos si smecher poate sa nu citeasca o carte in toata viata lui .

Avatar

Draga Mihaela Rat – fosta Directoare la BRD Aiud , judetul Alba , Transilvania ,
Armstrong ( Louis ) , trompettiste , chanteur et chef d orchestre noir americain ( La Nouvelle-Orleans 1901 – New York 1971 ) . Il fut le veritable initiateur du jazz classique .
Schengen ( acord de ) , accord signe en 1985 – et complete en 1990 – a Schengen ( Luxembourg ) par 5 pays de la C.E.E ( Allemagne , Belgique , France , Luxembourg , et Pays-Bas ) .

Avatar

Draga Mia Serban – Director la BCR Aiud , judetul Alba , Transilvania ,
Regretatul profesorul de fizica Tica Badulescu , cunoscut in Petrosani , judetul Hunedoara , Transilvania , avea o fiica superdotata , care a fost campiona internationala la sah , a castigat zeci de turnee internationale . Critina Badulescu a terminat facultatea de matematica in cadrul Universitatii de Vest din Timisoara . Din pacate a murit si ea si tatal sau .
Mihaela Bonea a fost fiica unui afacerist foare cunoscut din Petrosani , judetul Hunedoara , Transilvania , pe nume Bonea . Mihaela are acuma zeci de magazine in Petrosani , judetul Hunedoara . A mostenit talentul de a face afaceri de la tatal sau . Mihaela Bonea este o tipa foarte prietenoasa , nu este cu nasul pe sus si m-a ajutat mai demult cu ce-am avut eu nevoie .

Avatar

Dgra Mia Serban – Director BCR Aiud , judetul Alba ,
Pentru mine conteaza facultate , limbi straine cunoscute , bani cat mai multi si diploma universitara . Sexul cu femei sau cu barbati , pe mine nu ma intereseaza . Trebuie sa demonstrez ca stiu sa lucrez ca un om inteligent . Imi trebuie diploma universitara , bani si functie importanta . Trebuie sa fiu un intelectual .

Avatar

Elena Maria Palco – economista originara din Aiud , judetul Alba , Transilvania , care lucreza la o banca puternica din Roma , capitala Italiei .
Draga sufletel-pizdel Mia Palco ,
Tu vrei sa ai o fetita pe nume Simona Mihaela Palco ? .
Atuncea lasa-l pe actualul iubit si …
Te iubesc foarte mult , vreau o fetita cu tine si vreau catu si fetita ta safiti unite si sa va iubiti asa de mult incat eu nici n-as putea crede .
Fetita mea . Ochii mei din cap .
Fetita mea , fetita mea , fetita mea .

Avatar

Draga mea iubita Mia Palco din Aiud , judetul Alba , Transilvania ,
Te iubesc foarte mult , vreau sa am o fetita cu tine , vreau sa-ti spun ca ma f… incet , mult si bine cu tine , vreau sa te asigur ca toti banii pe care-i primesc de la parintii mei sunt ai tai si numai ai tai , vreau sa-ti spun ca ma rad in fiecare zi , vreau sa-ti spun ca fac dus de trei ori pe zi , vreau sa fac sex cu tine dar sa nu misc repede penisul mei in vaginul tau , vreau sa am o fetita cu tine , pe nume Simona Mihaela Palco .
Draga mea iubita Mia Palco ,
Draga sufletel-pizdel Mia Palco ,
Petofi ( Sandor ) , poete hongrois ( Kiskoros 1823 – Segesvar 1849 ) , heros de la lutte revolutionnaire et patriotique de 1848-49 .
Eminescu ( Mihai ) , ecrivain roumain ( Ipotesti 1850 – Bucarest 1889 ) . Auteur de nouvelles et de contes populaires , il est , par son genie romantique , le grand poete national de la Roumanie .
Eminescu este poetul national in Romania , Petofi este poetul national in Ungaria .
Stii ? .

Avatar

Draga Mihaela Rat – Directoare la BRD Aiud , judetul Alba , Transilvania ,
Cand ma f… mult si bine cu penisul in vagin , trebuie sa ma spal bine pe tot corpul inainte si dupa actul sexual , trebuie ca penisul sa nu fie asa mare si mai trebuie ca sa nu misc repede penisul in vagin .
Pentru mine draga Mihaela Rat , f… adevarat este penis-vagin nu penis-anus .
Penisul in vagin nu sau niciodata penisul in anus . Homosexualii sunt niste oameni bolnavi . Eu vreau sa fac sex normal cu Mia Palco si sa fac neaparat o fetita , pe nume Simona Mihaela Palco , pentru ca mie imi place de fetite si nu de baieti . Fetite , fetite , fetite . Toata planeta sa fie alcatuita din 90 % fetite si 10 % femei . Femeile sa aiba toata puterea si toti banii . Femei , femei si femei . Mie imi place foarte mult vaginul . Asa sunt eu . Nu sunt homosexual dar nu urasc homosexualii .

Avatar

Draga Mihaela Rat – Directoare la BRD Aiud , judetul Alba , Transilvania ,
Pentru mine conteaza sa ma f… bine si mult cu Mia Palco sa am o fetita pe nume Simona Mihaela Palco sa sa rabd si sa muncesc pentru sotie si fetita . Sotia mananca prima , fetita mananca a doua in casa si eu ce-a ramas ultimul . Eu trebuie sa ma sacrific pentru fetita mea . Cine se atinge de fetita mea , Simona Mihaela Palco , il omor , il strang de gat si ii dau foc . Eu o iubesc pe fetita mea ca pe ochii mei din cap . Ma f… bine si ma f… mult cu Mia Palco . Nu uita .

Avatar

Draga Mia Serban – Director BCR Aiud , judetul Alba , Transilvania ,
George Maior – fost Director SRI de la PSD si Eduard Helvig – Director SRI de la PNL au inteligenta si materie cenusie , stiu tot de la a la z despre fiecare cetatean in parte dar nu au voie sa divulge absolut nimica ? . Decat doar la anumite institutii .
Ratiunea invine instinctul sexual ? .
Nu-mi doresc mai mult de un singur copil , o fetita pe nume Simona Mihaela Palco .
Cand te f.. trebuie sa STII sa te f… si sa ai orgasm si tu si ea ? .

Avatar

Draga Mia Serban – Director la BCR Aiud , judetul Alba ,
Crin Antonescu – fostul presdinte al PNL si unul dintre liderii USL , un om cerebral care a terminat facultatea de istorie la Universitatea Bucuresti , casatorit a doua oara cu europarlamentarul adina Valea , a spus in discursul sau istoric din octombrie 2012 ,
In Europa fara poporul tau esti nimeni sau esti o sluga .
USL este ce-a mai puternica forta politica construita vreodata in Romania .
Cine l-a tradat pe Crin Antonescu ? .
Cine a spart USL ? .
Victor Ponta este lasul si tradatorul ? .
Romania este parte a europei indiferent cine o conduce . Spunea Crin Antonescu .
Nu fac nici in ruptul capului mai mult de un singur copil , o fetita pe nume Simona Mihaela Palco .
Indiferent daca sunt romano-catolic sau greco-catolic sau ortodox , numai pocait sa nu fiu .

Avatar

Draga Mia Serban – Director la BCR Aiud , judetul Alba ,
Stiu ca am pacate , ca orice om muritor , stiu ca imi trebuie scoala si multa intelepciune .
Am un respect deosebit pentru Biserica Ortodoxa si pentru Biserica Catolica . Restul Bisericilor pe mine nu ma intereseaza .
Nu fac nici in ruptul capului mai mult de un singur copil , o fetita pe nume Simona Mihaela Palco .
Altii pot sa faca o mie de copii . Il priveste . Eu fac un singur copil . Nu mai mult .

Avatar

Draga Mia Serban – Director BCR Aiud , judetul Alba , Transilvania ,
Crin Antonescu fostul Presedinte PNL si unul dintre liderii USL alaturi de Victor Ponta , spunea in discursul sau memorabil din octombrie 2012 , cand a fost aclamat de mii si mii de oameni veniti la Arena Nationala din Bucuresti sa voteze si sa sustina USL la alegerile parlamentare din noiembrie 2012 , castigate categoric de USL cu peste 70 % , ( PD_L nu mai era votat de romani ) ,
” Niciodata Europa nu va fi doar a unor demnitari de moment sau a unei singure familii politice , Europa este din plin liderul socialistilor europeni care este aici cu noi la Arena Nationala , alaturi de USL si de poporul roman , Europa este liderul liberalilor europeni Gream Wodson , din pacate nu stapanesc deloc limba engleza desi am facut in scoala engleza ,

Avatar

Draga Mia Serban – Director la BCR Aiud , judetul Alba , Transilvania , absolventa a Academiei de Studii Economice din Londra , Marea Britanie , care stie la perfectie limba engleza , te informez despre faptul ca :
Prima Scoala Internationala de Sex deschisa la Viena .
Viena , orasul cu cele mai bune standarde de viata , iese in evidenta de data aceasta cu o premiera pe plan mondial : Infiintarea unei scoli de sex , unde pretinde ca elevii studiosi vor fi se vor perfectiona in ” arta iubirii ” .
Draga Mia Serban – Director la BCR Aiud , judetul Alba , Transilvania ,
Citeste de pe http://www.sexgen.ro cat mai multe informatii despre sex si orgasm precum si despre cele mai bune pozitii sexuale .
Multumesc pentru intelegere .

Avatar

Draga Mia Serban – Director BCR Aiud , judetul Alba , Transilvania ,
De la 1 iulie 2018 pensia minima de boala s-a majorat de la 520 de lei noi la 640 de lei noi .
Tot de la 1 iulie 2018 , pensia de handicap s-a majorat si ea de la 350 de lei noi la 375 de lei noi .
Deci in total i-au 1015 lei noi pe luna .
De la 1 octombrie 2018 pensia de handicap se majoreaza si ea de la 375 de lei noi la 400 de lei noi .
Asa-i legea .

Avatar

Draga Mihaela Rat – fosta Directoare la BRD Aiud , judetul Alba , Transilvania si Mia Palco , angajata la BRD Aiud , judetul Alba , Transilvania .
La 1 ianuarie Romania preia Presedintia Uniunii Europene de la Austria si eu sper alaturi de milioane de cetateni romani , fie ca suntem maghiari fie ca suntem romani ca intram in Spatiul Schengen .
Nu doresc la nimeni sa ajunga la puscarie sau la nebuni , dar daca faci prosti acolo ajungi .
Trebuie sa ascut de parinti si sa fiu alaturi de ei , nu de Simona Munteanu – Directoare la Banca Transilvania Alba Iulia , care vrea s-o reguleze cat mai mult sotul ei si sa primeasca cat mai multi bani de la el .
Eu ascult de parinti . Ai bagat ca cap ?

Avatar

Draga Mihaela Rat , Simona Munteanu si Maria Serban ,
Ma uit si eu ca orice om pacatos la filme pentru adulti si ma masturbez ca sa am placeri .
Nu fac copii ca sa nu cheltui cu ei si ca sa nu mi fure nevasta mea .
Eu il suspectez pe oricine ca vrea sa ma jefuiasca , n-am incredere in nimeni si sunt foarte atent la oameni .
Nu-mi place sa vad homosexuali , cred ca mai bine te f… cu 10 curve ordinare si cu pizda si tate mari decat sa te f… in cur ca un dement .
Popa m-a pus sa pun filme cu homosexuali .
Eu am vrut sa vad pula-n pizda si doar atat .
Imi place doar pizda .
Nu sunt spurcat de hamalau .

Avatar

Draga Mihaela Rat , Mia Serban , Simona Munteanu ,
Cred ca conteaza sa fi normal la cap si sa te duci in fiecare zi la munca pentru ati castiga existenta .
Daca esti un gunoi de om , cerseti , furi , omori sau violezi .
Din pacate societatea romaneasca are foarte multe gunoiae .
Draga Mihaela Rat ,
Nu e de vina Dragnea sau Tariceanu sau Iohannis ca tu esti infractor sau bolnav psihic .
Tu esti de vina pentru situatia ta .
Vezi ca straina daca-l superi te da pe mana Politiei , daca-l furi cu 1 leu .
Daca ai furat 1 leu din portofel si lasi amprente sau esti vazut de cineva o-ncurci .
Mai bine cere . Cine cere nu face puscarie .
Cine fura , ajunge pe unde nu trebuie .

Avatar

Draga Mihaela Rat Mac-Mac – Directoare la BRD Aiud , judetul Alba , Transilvania ,
La 1 iulie 2005 , Banca Nationala a Romaniei , B.N.R , a pus in circulatia monetara a Romaniei , bancnota de 500 de lei noi , cea mai mare si cea mai rara , cu chipul poetului national al Romaniei , Mihai Eminescu . Pe verso se afla cladirea Bibliotecii Centrala Universitare ” Mihai Eminescu ” din Iasi , o pagina din ziarul ” Timpul ” unde poetul Mihai Eminescu a fost Director de ziar si un tei .
Porcul de cumnatul meu , Cosmin Kiss a fost schimbat din functia de Director la Clubul Copiilor Vulcan , judetul Hunedoara , Transilvania din iulie 2018 de Inspectoratul Scolar Judetean Hunedoara cu sediul la Deva prin vocea doamnei profesoare Maria Stefanie – Inspector Scolar General al judetului Hunedoara .
Nu uita ! .

Avatar

Draga Mihaela Rat Mac-Mac – Directoare la BRD Aiud , judetul Alba , Transilvania ,
La decembrie 2006 , BNR , pune in circulatia monetara a Romaniei , bancnota de 200 de lei ( dupa parerea mea cea mai frumoasa bancnota realizata din punct de vedere grafic ) cu chipul poetului si dramaturgului Lucian Blaga ( 1896-1961 ) . Pe bancnota de 200 de lei noi se mai pot citi si poeziile ” Autoportret ” si ” 9 mai 1895 ” .
Te iubesc foarte mult draga Rat Mac-Mac .
Foarte mult te iubesc .
Nu uita ! .

Avatar

Draga Mihaela Rat Mac-Mac – fosta Directoare la BRD Aiud , judetul Alba , Transilvania .
Blondina Mihaela Rat Mac-Mac din Aiud si sufletelul pizdel Elena Maria Palco din Aiud , care a lucrat la BRD Aiud , judetul Alba , Transilvania sunt doua femei frumoase si sensibile .
Sufletelul-pizdel Mia Palco , ma innebuneste numai cand o vad pe strada .

Avatar

Draga Mihaela Rat Mac-Mac – fosta Directoare la BRD Aiud , judetul Alba , Transilvania ,
Elena Maria Palco sau mai pe scurt , Mia Palco , este o femeie de profesie economist cu domiciuliul in Aiud , judetul Alba .
Pacatul ei este ca n-a ascultat de mama ei , n-a ascultat de tatal ei si a luat in casatorie un baiat sarac de la bloc . Pacat de Mia Palco pentru faptul ca a renuntat la facultate , a renuntat la BRD , a renuntat la mama ei , la tatal ei .

Avatar

Draga Mihaela Rat – fosta Directoare la BRD Aiud , judetul Alba , Transilvania ,
Spune-i te rog frumos la Mia Palco din Aiud , judetul Alba faptul ca am 640 de lei noi pensia minima de boala ( sufar de schizofrenie paranoida , o boala cumplita de care se fereste toata lumea , insa doamna psiholog principal Csaszar Mihaela Elena de la Spitalul din Petrosani , mi-a spus ca nu-s schizofrenic , am doar o tulburare afectiva ) si 375 de lei noi , pensie de handicap , grad II .
In total am luat pe luna auguat 2018 , 1015 lei noi .

Avatar

Draga Mihaela Rat – fosta Directoare la BRD Aiud , judetul Alba , Transilvania ,
Imi doresc foarte mult o fetita cu Mia Palco pe nume Simona Mihaela Palco . Fetita lui taticu . O iubesc ca pe ochii mei din cap pe fetita mea , Simona Mihaela Palco . Imi doresc foarte mult o fetita cu Mia Palco din Aiud .

Avatar

Draga Mia Palco din Aiud , judetul Alba ,
Te iubesc foarte , foarte mult si-mi doresc o fetita cu Tine pe nume Simona Mihaela Palco .
Te iubesc foarte mult .

Avatar

Draga Mia Palco din Aiud , judetul Alba ,
Esti o fata deosebit de sensibila . Iti doresc multa sanatate , noroc in viata si tot ce-ti doresti tu .
Te pup dulce .

Avatar

Draga Mihaela Rat – fosta Directoare la BRD Aiud , judetul Alba ,
O iubesc foarte mult pe Mia Palco , ii doresc multa sanatate , si mai doresc ca Mia Palco sa asculte mai mult mama ei si de tatal ei , care i-au spus amandoi , sa i-a de sot pe un baiat avut , frumos , cu facultate si de la oras .

Avatar

Draga Mia Palco din Aiud , judetul Alba ,
SA STII ca eu am fost impresionat de sensibiltatea ta , iti doresc multa sanatate , sa ai diploma universitara de la facultatea de Stiine Economice , sectia finante-banci , si sa fi ce-a mai fericita femeie din lume .

Avatar

Draga Mia Palco din Aiud , judetul Alba ,
I-au zilnic , aspenter , extravalerian si extraveral , niste medicamente pentru inima .
O iubesc foarte mult pe Mia Palco . Vreau sa fiu prietenul ei . Foarte , foarte , foarte mult o iubesc pe Mia Palco .

Adauga comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii