Programul filmelor la Colours Cinema. Dăm invitaţii! | Craiova.ro blog http://t.co/hA9qjC2jZ6
Inchide
The Blog

Craiova.ro şi Colours Cinema te trimit la film!

56 comentarii

*CONCURS INCHIS

Câştigătoarea este Andreea Mora, nr. 44 în concurs.

Programul detaliat al proiecţiilor de la Colours Cinema, cu zilele şi  orele de difuzare pentru fiecare film în parte, îl găsiţi mai jos, alături de o scurtă descriere a fiecărei producţii în parte.

Vă puteţi înscrie în concursul Craiova.ro pentru posibilitatea de a câştiga o invitaţie pentru 2 persoane la film până marţi, 17 martie. Nu uitaţi să precizaţi numele complet pentru validare.

Cei care nu precizează atât prenumele, cât şi numele de familie, nu vor fi luaţi în considerare. Pentru tragerea la sorţi se va folosi mecanismul random.org. Nu se acceptă comentarii vulgare, indecente, rasiste sau xenofobe. Comentariile sunt numerotate în ordinea înscrierii în concurs şi nu se acceptă decât unul din partea fiecărui participant (comentariile duplicat se elimină înainte de tragerea la sorţi). Câştigătorii vor fi contactaţi pe email pentru a-şi ridica invitaţiile.

Run All Night – Urmărit în noapte
Regia: Jaume Collet-Serra
Cu: Liam Neeson, Joel Kinnaman, Genesis Rodriguez, Bruce McGill
Gen film: Acţiune, Crimă, Dramă, Mister, Thriller
Durata: 115 minute

Mafiot cu reputaţie şi gangster de temut, Jimmy Conlon (Liam Neeson) a trăit deja partea bună a vieţii sale. Acum, însă, este bântuit de ororile comise în tinereţe, dar şi hărţuit neîncetat de un poliţist (Vincent D’Onofrio) determinat să îl arunce după gratii. Atunci când fiul său, Mike, devine ţinta gangsterilor, Jimmy este nevoit să aleagă între viaţa de infractor şi familia pe care a abandonat-o cu mult timp în urmă. Acesta trebuie să facă tot ce îi stă în putere să îşi salveze fiul şi să evite ca băiatul să aibă acelaşi final tragic de care el, cu siguranţă, nu va scăpa. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: orele 14:20; 21:30

The Cobbler – O zi în pantofii altcuiva
Regia: Thomas McCarthy
Cu: Adam Sandler, Dan Stevens, Dustin Hoffman, Ellen Barkin
Gen film: Comedie, Dramă, Fantastic
Durata: 99 minute

Max Simkin (Adam Sandler) e un cizmar din New York aflat la a patra generaţie în meşteşugul său, singura lui preocupare fiind să aibă grijă de atelierul pe care i l-a lăsat tatăl său (Dustin Hoffman) înainte de a dispărea, cu mulţi ani în urmă. Îşi petrece zilele reparând încălţămintea vecinilor săi de cartier, fiind martor tăcut la felul în care aceştia trăiesc, de multe ori dorindu-şi să fie în locul lor. Într-o zi, maşina lui de cusut tălpi se strică tocmai când avea de terminat o comandă importantă pentru un gangster local (Cliff ‘Method Man’ Smith) şi se vede forţat să apeleze la o maşină antică, moştenire de familie. Nu peste mult timp va descoperi că aceasta nu e o maşinărie oarecare, şi că nici el nu e un cizmar obişnuit. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 19:20

Cinderella – Cenuşăreasa
Regia: Kenneth Branagh
Cu: Cate Blanchett, Richard Madden, Lily James
Gen film: Aventuri, Dramă, Familie, Fantastic, Romantic
Durata: 115 minute

Când tatăl ei moare, frumoasa Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformată în slujnică şi cu numele schimbat în Cenuşăreasa, fata ar putea uşor să-şi piardă speranţa, dar ţine la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, “fii bună şi ai curaj”. Viaţa Cenuşăresei se schimbă o dată pentru totdeauna când în pădure dă peste un străin chipeş, despre care habar nu are că este chiar prinţul regatului. Oare îl va mai întâlni? Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 16:40 – film subtitrat
Vineri – Joi: ora 13:00 – film dublat

Chappie
Regia: Neill Blomkamp
Cu: Sigourney Weaver, Sharlto Copley, Hugh Jackman, Dev Patel
Gen film: Comedie, SF
Durata: 120 minute

În viitorul apropiat, infracţiunile de stradă vor fi reprimate de o forţă poliţienească robotizată. Acum, oamenii se opun acestui lucru. Când androidul Chappie, a fost furat de la Poliţie, el a primit o nouă configuraţie şi noi programe, care l-au transformat în primul robot cu abilitatea de a gândi şi de a trăi sentimente proprii. Forţele distructive văd în Chappie un pericol la adresa ordinii actuale, aşa încât nu vor precupeţi nimic pentru a menţine actuala stare de lucruri şi pentru a se asigura că Chappie este primul şi ultimul robot cu astfel de abilităţi. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 21:10

The Loft – Ispita
Regia: Erik Van Looy
Cu: Wentworth Miller, Karl Urban, James Marsden,Eric Stonestreet
Gen film: Thriller
Durata: 108 minute

Cinci amici căsătoriţi nu îşi împart doar serile prin barurile oraşului, ci şi un apartament unde-şi consumă toate relaţiile extramaritale. Dar fanteziile sexuale se transformă într-un coşmar când în apartament descoperă cadavrul unei tinere necunoscute. Este cert că asasinul face parte dintre ei, iar curând prieteniile sunt puse la încercare, iar paranoia le cucereşte vieţile. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 17:00

Focus
Regia: Glenn Ficarra, John Requa
Cu: Margot Robbie, Will Smith
Gen film: Comedie, Crimă, Dramă
Durata: 105 minute

Will Smith joacă rolul lui Nicky, un maestru al înşelăciunilor, care se îndrăgosteşte de o novice, Jess (Margot Robbie). În timp ce o învaţă trucurile meseriei, ea se apropie un pic prea mult, iar el se rupe de ea. Trei ani mai târziu, fosta flamă, acum o adevărată femeie fatală, apare la Buenos Aires, în mijlocul unei curse cu miză mare. În mijlocul celei mai noi şi mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine şi-i dă planurile peste cap şi-l scoate oarecum din joc pe maestrul escroc. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 19:00

Shaun the Sheep – Mielul Shaun – Filmul
Regia: Richard Starzak, Mark Burton
Cu: Tim Hands, Richard Webber, Omid Djalili, Justin Fletcher
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie
Durata: 85 minute

De la Aardman Animations, noi aventuri cu oaia Shaun! După ce a fost starul unui serial animat, iată că Shaun îşi vede din nou de blestemăţii pe marele ecran. Din cauza trăsnăilor puse la cale de Shaun, stăpânul său ajunge la oraş, iar eroul şi suratele sale trebuie să pornească în căutarea sa. Vor supravieţui ei în metropola unde pericolele pândesc la tot pasul? Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
Sâmbătă – Duminică: ora 11:00

The Lazarus Effect – Efectul Lazarus
Regia: David Gelb
Cu: Olivia Wilde, Evan Peters
Gen film: Thriller
Durata: 83 minute

Efectul Lazarus ne prezintă un grup de cercetători, conduşi de Frank (Mark Duplass) şi logodnica sa Zoe (Olivia Wilde), care au făcut o descoperire senzaţională – ei pot să-i readucă pe morţi la viaţă. După un experiment reuşit asupra unui leş de animal, echipa lor este gata să facă publică descoperirea lumii întregi. Când decanul universităţii lor află despre experimentul secret, proiectul lor este imediat suspendat, iar materialele de lucru confiscate. Iniţial, procedura pare a fi un succes, dar în curând, echipa realizează că ceva nu e în regulă cu Zoe. În timp ce noua Zoe prinde contur, echipa se cufundă tot mai mult într-o realitate sinistră. Ei nu se mai întreabă acum dacă vor putea readuce o persoană la viaţă, ci dacă nu vor regreta procesul pe care l-au declanşat şi care le scapă de sub control. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 15:20

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water – SpongeBob: Aventuri pe uscat 3D
Regia: Paul Tibbitt
Cu: Antonio Banderas, Tom Kenny, Clancy Brown
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie
Durata: 93 minute

Piratul Burger Beard caută cu disperare ultima pagină dintr-o carte magică: orice plan malefic scris în ea se transformă în realitate. Faptele piratului pun în pericol întreg oraşul Bikini Bottom, iar SpongeBob şi prietenii săi încep o călătorie plină de peripeţii pentru a împiedica dezastrul. Nu va trece mult până când eroii vor fi nevoiţi să-i înfrunte pe Burger Beard şi echipajul său de piraţi periculoşi. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor – film dublat:
Vineri, Luni până Joi: ora 12:20
Sâmbătă – Duminică: orele 10:20; 12:20

 

Share

56 comentarii la Craiova.ro şi Colours Cinema te trimit la film!

Avatar

1. ileana lazar

17 martie 2015, la 1:07 pm

daa

Avatar

Mergem

Avatar

SI eu

Avatar

4. Dima Alexandru

17 martie 2015, la 8:48 pm

sa mergem

Avatar

5. Gaman Alexandra Gabriela

17 martie 2015, la 8:48 pm

Si eu!

Avatar

6. Sarbu Roxana

17 martie 2015, la 10:36 pm

Particip si eu!

Adauga comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii