Programul filmelor la Colours Cinema. Dăm invitaţii! | Craiova.ro blog http://t.co/hA9qjC2jZ6
Inchide
The Blog

Competiția Best of Craiova!

0 comentarii

Craiovenii voteaza pe pe www.alege.tv cele mai bune firme din 16 domenii. Companiile care se află acum în competiția pentru trofeul Best of Craiova sunt cele care au primit cele mai multe nominalizări în etapa anterioară.

„Clasarea în topul Best of Craiova este o bucurie foarte mare și înțelegem că presupune o datorie față de clienții noștri. Le mulțumim pentru încredere și le promitem să facem eforturi pentru a onora poziția pe care ne-au oferit-o prin nominalizările lor. Rendez Vous și-a propus să respecte întotdeauna niște standarde înalte, iar poziția noastră în competiția Best of Craiova reprezintă cel mai bun feedback pe care îl puteam primi de la clienți“, este de părere Daniel Popescu, administrator Rendez Vous Café.

banner-outdoor_4x3 votare

„Suntem onorați că firma noastră se regăsește în topul preferințelor craiovenilor în ceea ce privește decizia de a-și amenaja căminul sau a cumpăra mobilier. Pentru noi, acest lucru reprezintă o recunoaștere a eforturilor noastre de a îmbunătăți constant calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim. Le mulțumim tuturor celor care ne-au nominalizat și le promitem că sintagma «clientul nostru – stăpânul nostru» va rămâne un obiectiv pentru toți angajații firmei Lem’s“, declară Adeluț Predescu, director general Lem’s Craiova.

„Ne bucurăm să fim percepuți de craioveni printre cei mai buni dezvoltatori imobiliari din oraș. Pe lângă cartierul de referință Magnolia, am dezvoltat mici cartiere în mai multe zone ale orașului. Cererea de locuințe noi a existat și în perioada de criză și, cu siguranță, va exista în continuare“, spune Mihaela Radu, administrator Magnolia Residence.

„Cele două nominalizări, atât în categoria «Cel mai bun service auto», cât și «Dealerul auto preferat» ne bucură și ne onorează în același timp. Le mulțumim tuturor celor care ne-au nominalizat, pentru noi aceasta reprezintă un vot de încredere al oamenilor care au fost alături de noi. Transmitem mulțumirile noastre partenerilor și angajaților și știm că doar împreună putem avea aceste realizări“, concluzionează Iulia Dudu, coordonator marketing Serpico.

Etapa de vot se desfășoară on-line pe pagina www.alege.tv, până la sfârşitul lunii mai. Companiile alese Best of Craiova vor fi premiate în cadrul unei gale organizate de Alege TV în luna iunie. Sistemul de vot folosește o soluție sof­ware utilizată la nivel global, care garantează securitatea și blochează automat tentativele de vot multiplu. Proiectul Best of Craiova este organizat de Alege TV în parteneriat cu Gazeta de Sud și Radio Sud.

Share

Adauga comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii