Programul filmelor la Colours Cinema. Dăm invitaţii! | Craiova.ro blog http://t.co/hA9qjC2jZ6
Inchide
The Blog

Coduri Voucher: un instrument util pentru achiziționarea online

2 comentarii

Piața românească online începe, pe zi ce trece, să se facă auzită mai ales în rândul cumpărătorilor foarte ocupați, care au descoperit această metodă din dorința de a economisi timp prețios si efort fizic si psihic cu care se aleg în urma alergăturilor infernale prin magazine, dar și în rândul celor calculați, care doresc să economisească bani prin utilizarea voucherelor. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu achizițiile virtuale și în consecință cu termenul de voucher, vă pot spune că termenul „voucher” este împrumutat și provine din limba engleză semnificând „tichet, cupon, garanție” sau mai exact „cupon de reducere”.

reducerishopping

 

Voucherele, sau cupoanele sunt de mai multe feluri :

  • fizice, tipărite, pe care le primiți în urma unei achiziții din diferite motive, ca de exemplu fidelitate, sumă cheltuită sau pur și simplu din dorința comerciantului de a vă atrage;
  • virtuale, pe care le găsiți pe site-urile comercianților sau le primiți pe email și mai ales pe site-urile special create pentru a vă ușura căutarea lor, cum este si site-ul nostru.

Așadar, www.cupoane-reducere.ro, este un site special creat pentru aceste cupoane virtuale, pe care le puteți folosi atunci când achiziționați online si cu ajutorul cărora beneficiați de o serie de avantaje printre care : transport gratuit, reduceri procentuale, reduceri valorice, sau pur si simplu achiziționați un voucher pe care îl faceți cadou cuiva pentru a se răsfăța cu orice dorește din magazinul respectiv. Aproape toate magazinele virtuale, vă oferă vouchere odată cu înscrierea la newsletter-ului de pe site pentru prima achiziție. Încă un lucru important ar fi acela că aceste cupoane de reducere de care v-am tot vorbit, au valabilitate diferită de la caz la caz, si anume pot fi valabile o singură zi, o săptămână, o lună, două etc. sau pe termen nelimitat.

Ne-am propus prin site-ul nostru să vă oferim o cale mai ușoară și mai scurtă de a afla și folosi voucherele în toate magazinele virtuale din România care au această posibilitate, vouchere ce sunt actualizate la fiecare 12 ore. Această oază a cupoanelor de reducere este foarte utilă mai ales pentru cazul în care nu aveți o intenție anume sau țintă în a cumpara un produs sau serviciu, ci doar să aruncați o privire pe prima pagina a site-ului (Home) unde veți descoperi „Cuponele de astăzi„ si „Ultimele Discounturi” iar în funcție de ce cupoane sau oferte găsiți aici, vă veți hotarî cu ce vă veți răsfăța în ziua respectivă sau perioada imediat următoare. Modalitatea de utilizare a cupoanelor este foarte simplă, astfel cu numai un click pe căsuța unde este scris codul cuponului si în care apare semnul cu foarfecă, sunteți direcționați către magazinul respectiv de unde vă puteți cumpăra ce doriți sau ce vă indică cuponul, apoi la finalizarea comenzii lipiți în căsuța aferentă cuponul pe care ați dat click, căci automat la efectuarea clickului se activează opțiunea de tăiere. (click=cut/tăiere, apoi paste/lipire în căsuța de voucher/cupon). În consecință, veți descoperi după prima încercare că site-ul este foarte ușor de folosit, clar și explicit, strict cu informații utile.

În bara de sus a site-ului veți găsi trei titluri „Home”, de care v-am vorbit mai devreme, „Categorie” si „Magazine”. Secțiunea Categorie vă ajută prin împărțirea pe categorii a magazinelor virtuale, pentru a găsi mai repede domeniul vostru de interes, iar în secțiunea Magazine, am încercat să descriem, cât mai amănunțit posibil, fiecare magazin virtual în parte, de la origini și până la ce comercializează și ce facilități oferă. Pe pagina fiecarui magazin, pe lângă descrierea aferentă, vă oferim o delectare amănunțită a ofertelor disponibile, cât și posibilitatea de a vă înscrie la newsletter-ul magazinului prin care veți fi tinuți la curent cu toate noutățile de pe site-ul respectiv, dar și posibilitatea unui discount la prima comandă. De asemenea, pe fiecare pagină a site-ului în partea de sus, v-am pus la dispoziție o căsuță de căutare pentru a vă facilita găsirea magazinului dorit sau preferat. În partea de jos, v-am atașat posibilitatea de a afla rapid informații despre site-ul nostru printr-o secțiune cu FAQ (Cele mai frecvente întrebări), iar în cazul în care aveți nelămuriri sau întrebări suplimentare trimiteți-ne un email prin numai un click.

Trebuie să menționăm și să subliniem faptul că www.cupoane-reducere.ro face parte din rețeaua internațională de site-uri care oferă vouchere valabile, alături de www.vouchercod.ro la nivelul României.

Urmăriți-ne și nu veți regreta că ne-ați ales pe noi în frumoasa voastră călătorie pe tărâmurile shopping-ului românesc!

Share

2 comentarii la Coduri Voucher: un instrument util pentru achiziționarea online

Avatar

Noi suntem o comunitate de cumparatori online, ne plac produsele de calitate la oferte avantajoase.

Avatar

2. Andreea Radu

26 august 2017, la 10:24 pm

.

Adauga comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii