Programul filmelor la Colours Cinema. Dăm invitaţii! | Craiova.ro blog http://t.co/hA9qjC2jZ6
Inchide
The Blog

Seminee Bucuresti –  Alegerea semineului potrivit

0 comentarii

Fiecare zi presupune o serie de alegeri mai importante sau mai putin importante. Atunci cand vine vorba de alegerea semineului, aceasta este o alegere foarte importanta, cu consecinte pe termen lung.

poza seminee micsorata

In multitudinea de alternative si oferte, cum stiu care este semineul potrivit pentru mine? In articolul de astazi, voi incerca sa dau raspuns acestei intrebari.

 

Doresti un semineu in Bucuresti pentru incazirea intregii case? Atunci semineul pe lemne este alegerea potrivita pentru tine. Cu ajutorul grilelor de aerisire, intreaga casa poate fi incalzita cu un brat de lemne. Indiferent cat mare este spatiul in care semineul este amplasat, prin recuperatorul semineului, care este montat deasupra focarului pentru a nu lasa caldura sa se piarda, intreg spatiu poate fi incalzit.

Semineul pe lemne este o alegere inteligenta, atat datorita faptului ca in timp investitia este amortizata, dar si datorita designului atragator care este ales in functie de stilul arhitectural al casei sau incaperii.

 

Exista si seminee centrala care sunt o alternativa mai comoda la semineele pe lemne, doarece nu necesita aprovizionarea cu lemne, ci incalzirea se face prin calorifere.

 

Biosemineul este un semineu eco, deoarece foloseste un combustibil ecologic: bioetanolul. Acesta nu emana fum sau miros si nu necesita cos de fum. Poate fi mobil, amplasandu-se in gradina, biblioteca sau orice alt spatiu, sau incastrat in perete. De marimi, forme si culori diferite, biosemineul iti ofera un plus de caldura, rasfatul flacarilor arzand, sunetul focului si un element arhitectural remarcabil pentru incaperea ta.

 

Semineul electric se achizitioneaza de regula cand spatiul nu permite constructia unui semineu pe lemne. Avantajele semineului electric sunt: imaginea focului arzand, sunetul lemnelor trosnind, un plus de cadura in incaperea in care este amplasat si un obiect a carui marime, forma sau culoare poate fi aleasa in functie de design-ul incaperii.

 

Inca nu te-ai decis? Seminee Bucuresti, parte a grupului Pefoc, este dispusa sa-ti ofere consultanta gratuita si garantia calitatii pentru fiecare produs cumparat. Te asteptam cu o gama varita de produse, incepand de la focare seminee, cosuri de fum si alte accesorii necesare pentru intretinerea in conditii cat mai bune a semineului tau.

Noi facem tot, tu pui pe foc!

Excursia va avea loc în perioada 28-29  mai 2016 , într-o zonă turistică de interes – ţinutul Hunedoarei. Câştigătorii vor vizita Sarmisegetusa,

Parcul Dendrologic, Cetatea Devei, Castelul Huniazilor şi vor participa la activităţi nonformale.

Share

Adauga comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii