Programul filmelor la Colours Cinema. Dăm invitaţii! | Craiova.ro blog http://t.co/hA9qjC2jZ6
Inchide
The Blog

Seminee Pefoc.ro – Sfaturi pentru amenajarea biroului

0 comentarii

De ce este important ca spatiul in care lucrezi sa fie unul placut si aranjat conform gusturilor tale? In primul rand pentru ca petreci in medie 8 ore pe zi in el si este esential ca acel mediu sa fie cat mai confortabil pentru tine. Pentru a oferi servicii de calitate si avea un randament crescut la serviciu, alegerea atenta a elementelor care alcatuiesc spatiul de lucru este importanta.

semineu in birou

Atunci cand ne decoram biroul trebuie sa tinem cont de cateva elemente care asigura o ambianta optima eficientei si productivitatii.

Amplasarea biroului se face in functie de spatiul disponibil, de preferat langa fereastra pentru o luminozitate cat mai buna. Pentru ca biroul este elementul central si locul unde iti vei petrece mult timp, este recomandat ca acesta sa fie aspectuos si dintr-un lemn de calitate.

Luminozitate spatiului in care lucram este vitala pentru sanatatea ochilor. Ideal este ca biroul personal sa fie amplasat in apropierea unei ferestre, in caz contrar e necesar sa aveti dispozitive foarte bune de iluminat.

Elemente de decor ale biroului pot include plante,acestea purifica aerul, reduc stresul si ne ofera minute de conectare cu natura. Daca ai pervazul gol, poti pune cateva plante pentru stimularea creativitatii si buna functionare a creierului tau. semineu bio, tablou.

Peretii pot contine tablouri sau citate motivationale, acestea ajutandu-te sa-ti maresti productivitatea si concentrarea in ceea ce ai de facut. De asemenea, un panou pe care sa-ti pui notite sau lucruri urgente pe care le ai de facut, intalniri importante sau memeto-uri este recomandat pentru ca ofera biroului o atmosfera intima si creeaza senzatia de familiaritate. Culoarea peretilor trebuie sa fie deschisa, calda.

Nu te complica, lasa ca biroul tau sa fie cat mai simplu: mobilierul sa nu fie masiv si in exces, iar materialele sa fie clasice si de calitate.

Un element care nu ar trebui sa lipseasca din birou tau este biosemineul. De marimi, forme si culori diferite, biosemineul este mobil si poate fi amplasat in orice loc al biroului. Pe langa aspectul rustic, elegant sau modern care il ofera incaperii, acesta poate aduce si un plus de caldura.

Doresti sa-ti cumperi un semineu? Echipa Pefoc.ro iti sta la dispozitie oferind consultanta gratuita, iar magazinul nostru te intampina cu focare, seminee centrala,sobe si   seminee electrice. Te asteptam cu cele mai bune materiale la preturi accesibile si avantajoase.

 

 

 

Share

Adauga comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii