Programul filmelor la Colours Cinema. Dăm invitaţii! | Craiova.ro blog http://t.co/hA9qjC2jZ6
Inchide
The Blog

Seminee Sibiu 

0 comentarii

 

Cu siguranta ca in incercarea de-a gasi un semineu potrivit locuintei noastre, ne-am lovit de intrebarile: “Cum stiu care este cel mai potrivit semineu pentru locuinta mea?” si “Care sunt tipurile de semineu pe care le pot alege?”

poza seminee micsorata

Astazi vom vorbi despre tipurile de semineu existente pe piata pentru a-ti face o idee cu privire la ce ti se potriveste.

 

Semineele pe combustibil solid sunt asa numitele seminee pe lemne sau pe carbuni. Ele pot fi o sursa principala de caldura sau o sursa secundara. Sunt cea mai frecventa alegere a clientilor nostri, deoarece intretinerea lor nu necesita multe costuri si economia la incalzire poate ajunge in unele cazuri pana la 80%. Acestea au un design atragator: rustic, modern sau elegant, care poate fi asortat cu modelul camerei. Incalzirea poate fi prin tubulaturile de aer sau prin instalatia de incalzire, ca in cazul semineelor de tip centrala.

 

Semineele pe gaz sunt semineele de tip centrala dar care incalzesc doar camera in care sunt amplasate si sunt o optiune mai comoda decat semineele pe lemne, deoarece nu necesita alimnetarea focului si depozitarea lemnelor. Semineele pe gaz sunt de capacitati diferite si designul este ales de client in functie de preferinta si stilul artitectural al incaperii.

 

Semineele bio sunt seminee mobile care pot fi amplasate in diferite spatii, incepand cu biblioteca si terminand cu gradina sau orice alt spatiu. De regula sunt folosite acolo unde un semineu pe lemne sau pe gaz nu poate fi amplasat din diverse motive. Biosemineele functioneaza pe baza de bioetanol, nu emana miros si nu necesita cos de fum. Biosemineele ofera un plus de caldura, nefiind sursa principala de caldura.

 

Semineele electrice sunt dotate cu diferite sisteme de control care permit clientului verificarea de la distanta. Ele sunt alese pentru design si ambianta in general, imitand flacara focului foarte bine. Ofera si un plus de caldura, avand incorpotat un termostat care va informeaza in legatura cu temperatura. Combinatia de 125 de culori ofera aspectul unui adevarat foc, imbinand perfect functionalitatea cu designul.

 

Expertii de la Pefoc.ro sunt gata sa te ajute sa alegi cel mai potrivit semineu pentru tine. Magazinul nostru te intampina cu o gama larga de produse: seminee centrala, cosuri de fum, accesorii pentru semineu si focare seminee.

Te asteptam!

 

 

Share

Adauga comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii