Programul filmelor la Colours Cinema. Dăm invitaţii! | Craiova.ro blog http://t.co/hA9qjC2jZ6
Inchide
The Blog

Cum consolidăm stima de sine a copiilor

0 comentarii

Un nou eveniment adresat părinților, bunicilor, dar și celor care lucrează cu copii. Otilia Mantelers, expert în parenting, revine în Craiova pentru a oferi sfaturi prețioase și cele mai eficiente trucuri prin care adulții pot contribui la o dezvoltare armonioasă a celor mici și îi pot ajuta să aibă stimă de sine.

Cât de important este ca micuțul nostru să aibă o stimă de sine solidă? Ei bine, există multiple studii care dovedesc o legătură strânsă între reușita copiilor și stima pe care o au pentru ei înșiși. Iată de ce este important să îi ajutăm pe copii să se placă pe ei înșiși.

Și, în timp ce majoritatea părinților își dorește să aibă copii puternici, veseli și plini de înțelepciune, nu chiar toți sunt perfect informați când vine vorba de felul în care intervenția unui adult schimbă sau chiar alterează dezvoltarea armonioasă a unui copil.

Cum recunoaștem un copil cu stima de sine scăzută?

Există câteva semne care ar trebui să ne facă atenți. Dacă micuțul lovește alți copii, este agresiv verbal, sau, dimpotrivă, este un copil cu o atitudine rigidă și închis în el, atunci ar trebui să ne întrebăm dacă nu cumva avem de-a face cu un copil cu o stimă de sine scăzută.

Despre toate acestea, dar și despre cum ajutăm copilul să își dezvolte singur pârghiile necesare creșterii stimei de sine, aflați în cadrul conferinței.

conferința parenting

 

Share

Adauga comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii