Târgul de Crăciun Craiova

25 noiembrie-21 decembrie 2017

Piața Mihai Viteazu

Craiova, DJ.

Acces: liber


Categorie:
Vizualizari: 412

1 participant

Târgul de Crăciun Craiova

25 noiembrie-21 dec., Piața Mihai Viteazu

 

De vineri, 25 noiembrie, craiovenii se pot bucura de evenimentele pregătite de Primăria Craiova pentru Gala Sărbătorilor de Iarnă: spectacole, expoziții cu vânzare de produse specifice Crăciunului, patinoar și Orășelul Copiilor, din dorința ca locuitorii Craiovei să petreacă împreună cele mai frumoase sărbători de peste an.

Acțiunile pregătite de autoritățile locale craiovenilor vor avea loc, în acest an, atât în Piața Mihai Viteazu, unde sunt amplasate Târgul de Crăciun, patinoarul și scena, cât și pe esplanada Teatrului Național Marin Sorescu, unde va fi montat Orășelul Copiilor. 

Pentru prima oară, Târgul de Crăciun din Craiova își deschide porțile mai devreme, pe 25 noiembrie 2017, și într-o nouă locație: Piața Mihai Viteazu. Până pe 07 ianuarie, Primăria Craiova, Consiliul Local și partenerii invită craiovenii să trăiască împreună spiritul Sărbătorilor de Iarnă cu spectacole, colinde, patinoar, expoziție cu vânzare de diverse produse (gastronomice, tradiționale, artizanale, ornamente de Crăciun etc.) și alte surprize, la Târgul de Crăciun Craiova 2017.

Spectacolul de inaugurare al Galei Sărbătorilor de Iarnă 2017 și aprinderea oficială a luminițelor de Crăciun sunt programate vineri, 25 noiembrie, în Piața Mihai Viteazu, începând cu ora 18.00, când artiștii CASUAL BAND, RAOUL, DINU IANCU SĂLĂJANU și CORINA CHIRIAC vor încălzi atmosfera și vor da startul sezonului alb. 

Concertele și spectacolele inițiate de Primăria Craiova, cu sprijinul partenerilor, vor continua în Piața Mihai Viteazu, în zilele de 02, 08, 09, 15, 16 și 21 decembrie 2017, între orele 18.00 – 20.00.
Pe scena special amenajată, craiovenii vor avea ocazia să-i admire pe copiii și artiștii de la Palatul Copiilor din Craiova, de la Opera Română Craiova, Ansamblul Folcloric Maria Tănase, Casa de Cultură a Studenților, Filarmonica Oltenia Craiova, Liceul de Artă Marin Sorescu, Seminarul Teologic, Colegiul Național Carol I, Casa de Cultură Traian Demetrescu, dar și pe Rafaela, pe folkiștii din Generația Folk (coordonați de Mădălina Amon) sau pe tinerii soliști de la Școala de Muzică Dan Șincai. Vineri, 01 decembrie 2017, scena din Piața Mihai Viteazu este rezervată artiștilor invitați în cadrul Festivalului Internațional Adrian Păunescu.
Mai multe detalii, programul Târgului de Crăciun și al spectacolelor din luna decembrie 2017 vor fi actualizate pe site-ul https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.primariacraiova.ro%2F&;h=ATN1TrCxk76v7NxXOEEb6VGS_uOhz3EKQT_IZdjphP9XU0_2boK78S5ljDFH-8pjiFQrTjfRfcaAq4xNXygJJ1Yh9WMEBrLGutl6cO_843BfZhF_0j5J3cHs1s69eCcJZtoa027njkSl6ipWh5Ep8rs0jHWaWpunhJ5QwI_vM8kEZZw" target="_blank">www.primariacraiova.ro.


Comentarii

Nu sunt comentarii pentru acest eveniment

Pentru a putea scrie un comentariu trebuie sa fii autentificat.
Apasa aici pentru autentificare.

Spune-ti parerea
Scrie o recenzie si spune tuturor ce impresie ti-a lasat

Titlu:

Recenzie:
2000 caractere ramase
Click aici pentru regulile de adaugare a unui comentariu
Q Restaurant Craiova


Tipografia de SudSite-ul craiova.ro nu mai este compatibil in totalitate cu versiunea Internet Explorer 6.
Pentru o mai buna vizualizare folositi unul din urmatoarele browsere:


Internet Explorer

Mozilla Firefox

Chrome

Opera

Safari